Следвайте Гласове в Британската национална агенция за борба с престъпността ни

...
Следвайте Гласове в Британската национална агенция за борба с престъпността ни
Коментари Харесай

Сарафов за Nexo: Това са едни от най-богатите българи в света. Британската национална агенция за борба с престъпността ни съдейства най-активно

Следвайте " Гласове " в
" Британската национална организация за борба с престъпността ни спомага най-активно. Водим договаряния и с една от най-големите интернационалните одиторски компании, която ще поканим да извърши повсеместен одит на " Нексо ", сподели за Нова тв директорът на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

По негови думи упрекнатите от компанията са едни от най-богатите българи в света.
" Ще възложим финансов разбор на тази компания. Тя е една от най-големите международни компании, които се занимават с сходни следствия. Те организират престъпни следствия и имат извънредно богат опит ", сподели още той.
" Това е комплицирана скица за всички и нищо не може да се изясни по обикновен метод. Това следствие ще продължи дълго време. Тук е належащо установяването и следенето на доста сериозен финансов поток, на доста съществени инспекции по връзки на ИТ технологиите ", добави Сарафов и изясни, че в България няма съответна регулация по отношение на криптовалутите. 

Той посочи, че няма съответна регулация в нашата страна по отношение на криптовалутите.
" Обвинени са 4-ма души, двама от които са в неопределеност. По всяка възможност това са хора на управителна позиция в компанията. Това са високоинтелигентни, извънредно образовани и уважавани жители на света. С усмивка мога да кажа, че човек би трябвало да се гордее, че тези хора са българи ", разяснява Сарафов и изясни, че това " не са наркодилърите от Обеля ".
Той не загатна имената на упрекнатите, само че посочи, че са на управителни позиции в самата компания.
" Няма да кажа имена. Политиката на прокуратурата не допуска да се споделят имена ", сподели Сарафов. 
По негови думи това са едни от най-богатите българи в света. " Двама души от обвинените са в неопределеност. Те ще бъдат издирени, с цел да им бъдат повдигнати обвинявания. Нашите данни са, че не са в страната ", изясни той.
От " Нексо " настояват, че става дума за политическа офанзива.
„ В нашето следствие няма нищо политическо. Кой е забъркан ще се откри занапред. Ние работим прецизно, единствено по доказателствата. Те са съответните информации, извлечения, разпити. Това е в границите на следствието ”, изясни Сарафов.
Ако имат отношение към незаконна активност, политиците ще бъдат разпитани, сподели още той.
От други страни получихме информацията и програмен продукт, с който можем да работим. Едно такова действие не може да се проверява стандартно - с изземане на документи. В момента няма нито един лист хартия, всичко към този момент е цифрово. Най-активно ни спомагат сътрудниците от английската национална организация по битка с престъпността, уточни шефът на следствието.
 

 
 
14 Яну 2023185613 Яну 2023333012 Яну 2023489711 Яну 2023976311 Яну 2023668911 Яну 20231421Коментариj.jelevban-тук е добре14 Яну 2023 13:20ч.
Да разяснява юрист по наказателно право.Личното ми мнение е че ставащото нищо общо с Наказателен кодекс няма.И е видно от казаното от Сарафоф.Да си прокурор и самичък да си издаваш ''присъда не компетентен'' щеше да е смешно в случай че не е покруса за хиляди.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rover14 Яну 2023 14:02ч.
а антрефилето за спонсорите на " верните " политически сили просто изчезнА... що по този начин?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Обвинени са 4-ма души, без да се знае защо!14 Яну 2023 14:58ч.
Рушат английското владичество??
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре14 Яну 2023 15:01ч.
Богати от работа или далавери?Далавери.....от такива изгода няма. Куршум и в земята.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нов14 Яну 2023 16:50ч.
" в нашата страна няма съответна регулация по отношение на криптовалутите. " Това е ключа за палатката. Какво тъкмо са нарушили, откакто няма съответни правила. И тези високоинтелигентни и високообразовани българи ще ги дадете на американските и английските кучета, тъй като има заплаха да им прецакат монопола върху финансовото владичество. А тъкмо това онез в никакъв случай не простят. Върхушката на нашите служби и прокуратура ще изпълнят слугинската работа, тъй като им пристигна дюшеш да ударят политическата конуренция на господаря си и непосредствено да играят в политическата битка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Алеф14 Яну 2023 17:35ч.
Какви високоинтелигентни българи, джанъм? Това са елементарни измамници предложили близо 40% годишна рентабилност! При състояние че банките в Съединени американски щати и Европа оферират 0% е било елементарно да изловят няколко милиона шарана. Дружеството по едно и също време е функционирало като банка, набирало е влогове и предоставяло заеми, като финансов медиатор - предлаганите заеми са били със обвързване за поръчителство в крипото, и съшеврвменно са оперирали крипто борса и са били издатели на крипто монета. За нито едно от посочените сдружението не е имало лиценз. Тук има или няма законодателство против криптото няма никакво значение, тъй като се касае за елементарна машинация
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Шарлатани сър, шарлатани14 Яну 2023 18:13ч.
Да, измамници! Всеки мами, кой както може!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Станой П.14 Яну 2023 19:19ч.
Да не се окаже, че създателят на FTX Sam Bankman-Fried е бил възпитаник на нашите младежи-мошеници. Един път българинът да е по-голямо Моше от оригинала. Един от двамата ще изгори, познайте кой? А може да са се учили от Ружа Игнатова, която доста малко хора знаят къде е през днешния ден. Баш мошета няма що.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Алеф14 Яну 2023 17:30ч.
Това че Сарафов и Гешев не могат да дефинират задачите на следствието демонстрират, че не са за тази работа, а изказванията за “високо интелигентните измамници и крадци ”, с които трябвало всеки българин да се гордее са не просто риторично отклоняване, а социална диагноза. В Америка 90% не знаят за страната България, само че в този момент като българи са им откраднали парите ще схванат за нея! Страхотна реклама на България и сигурно българските мошеници и впрочем сган из целия свят ще допринесат за превръщането на страната в център на нововъведенията. Само че в измамата скица Нексо няма нищо новаторско като се изключи това че са успяли да излъжат толкоз доста хора, което несъмнено е с дейното присъединяване на българската прокуратура, която е проспала тази нараснала престъпна интензивност, тъй като всички доказателства и обстоятелства сочат че поддържането на услугата и софтуера се е осъществявал в България, от български сдружение.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бе те май са ти завлекли парици...14 Яну 2023 17:42ч.
за какво другояче си заврещял - клан-клан-недоклан....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Независимо правораздаване от амбасада14 Яну 2023 17:45ч.
На окупаторите
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бастион14 Яну 2023 18:23ч.
Щели да ревизират, щели да видят, одит щели да вършат. Милиционери необразовани. В една друга " разпадаща се и деградирала страна " към този момент им повдигнаха 20 страници обвинявания.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без имена14 Яну 2023 18:28ч.
Имаше една история преди няколко години с прибрани от полицията биткойни на огромна стойност. Какво стана с тази история?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати „ Аферата NEXO “ по никакъв метод не може да бъде лимитирана единствено като финансова, тя е „ спокоен държавен прелом “ на българска територия.14 Яну 2023 20:15ч.
https://afera.bg/%d0%a8%d0%90%d0%99%d0%9a%d0%90%d0%a2%d0%90-%d0%9e%d0%9a%d0%9e%d0%9b%d0%9e-nexo-e-%d0%a2%d0%98%d0%a5-%d0%9f%d0%a0%d0%95%d0%92%d0%a0%d0%90%d0%a2-%d0%97%d0%90-%d0%9e%d0%92%d0%9b%d0%90/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати както споделих през днешния ден сутринта:14 Яну 2023 20:27ч.
Той посочи, че няма съответна регулация в нашата страна по отношение на криптовалутите. " Обвинени са 4-ма души
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по-дългите крака14 Яну 2023 20:31ч.
Докато ГЕРБ бяха на власт, че и преди тях, мафията се сдобиваше с апетитни бизнеси или посредством приватизация, или посредством наложително лишаване. Цветан Василев знае много по тематиката. Г-н Сарафов би могъл да каже в какво са упрекнати четиримата, само че не споделя. Ами по какъв начин да каже, като няма съответна регулация?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати станаме си Шарлатания14 Яну 2023 21:19ч.
Абе от както се появиха генерали,много шарлатани налазиха държавичката! От къде тая злина, да не иде от три морета и три небета?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати херо15 Яну 2023 7:54ч.
ами да платят американците за одита, отново бедна България да заплаща за непознати следствия, отсам са работили, но не за територията на бг
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023285911 Яну 202384311 Яну 202365528 Дек 2022881
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР